Ne aducem contributia la sanatatea oamenilor. Intodeuna incercam sa facem ceva pentru tine si pentru sanatatea ta.
Astra Sante Premiere Class

Pentru prima data, ai garantia ca poti apela la servicii medicale de inalta clasa, ori de cate ori este nevoie. Ca beneficiar al pachetului Astra Sante Premiere Class, ai asigurare de sanatate cu acoperire in Austria, Germania si Romania, la alegerea ta.Pentru prima data, o asigurare de sanatate… in sanatatea ta!

Pachetul Astra Sante se diferentiaza de orice alt produs din domeniul asigurarilor de sanatate de pe piata, pentru ca pune in prim plan etica medicala si nu impune nicio restrictie privind metodele de tratare. Este doar la alegerea medicului, impreuna cu pacientul sau, sa foloseasca cea mai buna metoda de diagnosticare si sa recomande cel mai bun tratament, in functie de situatie.

Pentru ca, atunci cand e vorba de sanatate si de ingrijirea ei, noi, cei de la Astra Asigurari, nu acceptam compromisuri si exploram toate posibilitatile disponibile in functie de planul de asigurare ales, cu unicul scop ca tu sa iti recastigi sanatatea. Niciun fel de procedura medicala nu este categorisita drept prea costisitoare sau prea completa pentru aceasta.

Astra Sante Premiere Class

Garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale, ori de cate ori este nevoie, cu acoperire in Austria, Germania si, optional, Romania.

Astra Sante Deluxe

Asigura in plus si un consultant personal, care iti sta la dispozitie pentru asistenta si pentru a facilita relatia cu specialistii.

Beneficii

Asigurarile Premiere Class si Deluxe au acoperire nu doar in Romania, ci si in Germania si in Austria. Ai la dispozitie in permanenta o retea internationala unica, la care poti apela ori de cate ori ai nevoie. Daca devii beneficiar al unei asigurari Astra Sante, poti consulta cei mai buni experti pentru sfaturi medicale si pentru planificarea unei terapii adecvate.


Avantaje in sanatatea ta
 • Astra Sante nu are limita la suma asigurata sau restrictii privind investigatiile sau tratamentele necesare pentru tine.
 • Discutand cu un consultant Astra Sante, vei afla in detaliu cat de flexibil poate fi contractul; impreuna cu el, vei alege serviciile si beneficiile care te intereseaza.
 • Fiecare tip de asigurare acopera toate costurile medicale necesare fara limite, ori de cate ori este nevoie (in functie de planul ales).
 • Pachetele Astra Sante acopera orice metoda de diagnosticare necesara si nu exclud nicio conditie medicala.
 • Astra Sante iti deschide accesul la o retea de asistenta unica in lume; prezentand cardul Astra Sante oriunde in lume, medicii vor sti ca pot apela la orice procedura medicala necesara, fara ca pretul sa conteze.
 • Ai suplimentar acces la servicii medicale ambulatorii in Romania la alegerea ta, in reteaua agreata sau oriunde consideri ca doresti sa fii ingrijit la standarde medicale profesioniste (optional, in functie de planul ales).
 • Pentru ca asigurarea nu impune restrictii, este la alegerea medicului sa recomande cel mai bun tratament, indiferent de cost.
 • Asigurarea ta de sanatate poate include si asigurarea copiilor.
 • Contractul se poate reinnoi automat dupa un an, fara sa mai fie nevoie sa ti se mai verifice starea de sanatate.

Beneficile Prespitalicesti

Acoperite de Astra Sante in Romania iti permit sa consulti orice medic, apartinand retelei medicale de stat sau private, la alegerea ta, pentru a obtine orice fel de proceduri medicale de diagnostic sau tratamente care se impun, dincolo de cele prevazute de asigurarea de sanatate standard. Oricand ai nevoie de opinia unui doctor sau de o a doua sau a treia opinie, esti liber sa iti alegi specialistul.

Beneficiile prespitalicesti acopera orice tip de costuri, in totalitatea lor, necesare pentru procedurile de diagnosticare si toate celelalte costuri,exceptand costurile pentru medicamente care sunt acoperite in cadrul sumei stabilite in contract.


Beneficiile Spitalicesti

In functie de planul personal de sanatate pe care il configurezi, beneficiile spitalicesti acoperite de asigurarea Astra Sante includ toate costurile cu spitalizarea, printre care si costurile de cazare in rezerve, costurile medicamentelor, perfuziilor si dispozitivelor necesare, costul procedurilor si investigatiilor efectuate in spital, costurile interventiilor chirurgicale, terapiei intensive, onorariile medicilor si ale personalului medical de ingrijire, intretinerea si recuperarea in spital, orice manevre necesare de reabilitare in cursul spitalizarii pacientului.

Daca ai ales astfel, toate aceste costuri sunt acoperite in Romania, Austria si Germania; in toate aceste tari, ai acces la toate resursele disponibile atunci cand e necesar. Pe langa tehnologia medicala de ultima ora la care poti apela fara restrictii, ai acces si la specialisti recunoscuti in intreaga lume, si la servicii de consultanta la cele mai inalte standarde pentru planificarea metodelor terapeutice.

Doar tu decizi la ce specialist si in ce tara vei apela pentru tratament, in functie de planul tau de asigurare. Pentru aceasta, vei fi ajutat de o echipa pluridisciplinara de specialisti in medicina, unica si recunoscuta ca atare in intreaga lume.

Planuri de Acomperire - Astra Sante Premiere Class
Servicii conform eticii de asigurari de sanatate Sante Premium Sante Premium plus Sante Gold Sante Platinum
1. Servicii ambulatorii (in spital*, clinica etc) inclusiv analize *fara stationare Neacoperit Neacoperit Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie) Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie)
Teritoriul acoperit Neacoperit Neacoperit Romania Romania
Reteaua Neacoperit Neacoperit Open network (la alegerea asiguratului) Open network (la alegerea asiguratului)
Suma asigurata Neacoperit Neacoperit Nelimitat Nelimitat
Numarul de vizite la serviciile ambulatorii Neacoperit Neacoperit Nelimitat Nelimitat
Medicamente eliberate in regim ambulator Neacoperit Neacoperit Acoperit
pana la 75 euro / an
Acoperit
pana la 75 euro / an
Consultatii tip a doua opinie solicitate de asigurat Neacoperit Neacoperit Acoperit Acoperit
Excluderi de boala Neacoperit Neacoperit Nu exista excluderi Nu exista excluderi
Franciza Neacoperit Neacoperit 0 euro sau 20%, depinde de tarif 0 euro sau 20%, depinde de tarif
Medicamente eliberate in regim ambulator Neacoperit Neacoperit Acoperit
pana la 75 euro / an
Acoperit
pana la 75 euro / an
2. Servicii spitalicesti Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie si nastere) Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie si nastere) Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie si nastere) Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie si nastere)
Teritoriul acoperit Romania, Austria, Germania Romania, Austria, Germania Romania, Austria, Germania Romania, Austria, Germania
Reteaua Open network (la alegerea asiguratului) Open network (la alegerea asiguratului) Open network (la alegerea asiguratului) Open network (la alegerea asiguratului)
Suma asigurata Nelimitata Nelimitata Nelimitata Nelimitata
Servicii de urgenta prespitalicesti Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Toate procedurile si serviciile necesare in cursul spitalizarii, inclusiv proceduri de diagnosticare, investigatii, interventii chirurgicale, dispozitive protetice, materiale, substante, echipamente necesare diagnosticarii sau tratamentului si insanatosirii pacientului Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Transfuzii, administrarea de solutii perfuzabile, orice tip de medicatie, orice proceduri de tratament fizioterapice, de recuperare pe durata spitalizarii Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Cazarea, dieta in functie de afectiunea medicala Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Onorariile medicilor, personalului medical auxiliar, asistente, infermiere, pe durata spitalizarii Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Numarul de vizite la serviciile de spitalizare Nelimitat Nelimitat Nelimitat Nelimitat
Medicamente eliberate in regim ambulatoriu Nelimitat (inclusiv medicamente neeliberate) Nelimitat (inclusiv medicamente neeliberate) Nelimitat (inclusiv medicamente neeliberate) Nelimitat (inclusiv medicamente neeliberate)
Consultatii tip a doua opinie solicitate de asigurat Acoperit Acoperit Acoperit Acoperit
Excluderi de boala
 • SIDA
 • Tratamente de chimioterapie radioterapie, administrate in cazul cancerului, ulterior spitalizarii
 • Transplant de organe
 • Dializa in afara perioadei de spitalizare, efectuata in Romania, intr-o unitate medicala agreata de asigurator
Nu exista excluderi
 • SIDA
 • Tratamente de chimioterapie, radioterapie, administrate in cazul cancerului, ulterior spitalizarii
 • Transplant de organe
 • Dializa in afara perioadei de spitalizare, efectuata in Romania, intr-o unitate medicala, agreata de asigurator
Nu exista excluderi
2.1 Franciza 0 euro sau 750 euro, depinde de tarif 0 euro sau 750 euro, depinde de tarif 0 euro sau 750 euro, depinde de tarif 0 euro sau 750 euro, depinde de tarif
2.2 Servicii de transport medical neasistat Acoperit
pana la 300 euro / an
Acoperit
pana la 150 euro / an
Acoperit
pana 300 euro / an
Acoperit
pana la 400 euro / an
2.3 Servicii de transport medical neasistat aerian Neacoperit Acoperit pana la 1.000 euro pe spitalizare Neacoperit Acoperit pana la 1.200 euro pe spitalizare
2.4 Servicii de transport medical asistat de urgenta Acoperit Acoperit Acoperit Acoperit
2.5 Servicii de transport medical asistat de urgenta aerian Neacoperit Acoperit pe toate teritoriile Neacoperit Acoperit pe toate teritoriile
2.6 Costurile de nastere in spital sau clinica privata sau superioara Acoperit
in Romania
Acoperit
in Romania
Acoperit
in Romania
Acoperit
in Romania, Germania, Austria
2.7 Categorie de camera in spital single room / camera dubla single room single room / camera dubla single room

Cum contractul Astra Sante este total flexibil, tarifele practicate sunt adaptate individual. Asta iti permite ca, impreuna cu un consultant Astra Sante si ajutat de recomandarile acestuia, sa iti configurezi un set de servicii si beneficii 100% personal, adaptat nevoilor si asteptarilor tale. Pentru siguranta si linistea ta, iti oferim posibilitatea de a decide cum arata planul tau de asigurare a sanatatii.

In ceea ce priveste costul tratamentelor asigurate de Astra Sante, ti-am raspuns deja la aceasta intrebare: nu am inclus in contractele noastre nicio restrictie. Oricare dintre pachetele Astra Sante iti garanteaza suma asigurata fara limita si un numar de examene medicale sau tratamente de ultima generatie in mod nelimitat, in functie de necesitati si starea ta de sanatate.

Stim ca limitarea sumei asigurate ar putea pune medicul intr-o situatie discutabila etic, fortat sa aleaga intre sanatatea pacientului sau si respectarea unor costuri maxime acceptate de asigurator. In cazul nostru, medicul are libertate totala si urmareste doar interesele pacientului sau, nu pe cele ale asiguratorului.


Acesta ar putea fi cardul tau Astra Sante

Intra intr-un club unic in lume, al celor care se pot bucura de acces imediat la servicii medicale de cea mai buna calitate si la ultimele tehnologii in domeniu. Un tratament in strainatate iti va fi la fel de la indemana, cum iti sunt cei mai buni specialisti din Romania.

Prezinta cardul Astra Sante oriunde in lume si medicii vor sti ca au libertatea sa iti ofere cele mai bune tratamente, indiferent de costuri.