Ne aducem contributia la sanatatea oamenilor. Intodeuna incercam sa facem ceva pentru tine si pentru sanatatea ta.
Sante Deluxe

Alege pachetul Astra Sante Deluxe si, pe langa garantia accesului la o retea unica de specialisti, la indemana ta oricand, ti se asigura in plus un consultant personal, care iti sta la dispozitie pentru asistenta si pentru a facilita relatia cu medicii.Pentru prima data, o asigurare de sanatate… in sanatatea ta!

Pachetul Astra Sante se diferentiaza de orice alt produs din domeniul asigurarilor de sanatate de pe piata, pentru ca pune in prim plan etica medicala si nu impune nicio restrictie privind metodele de tratare. Este doar la alegerea medicului, impreuna cu pacientul sau, sa foloseasca cea mai buna metoda de diagnosticare si sa recomande cel mai bun tratament, in functie de situatie.

Pentru ca, atunci cand e vorba de sanatate si de ingrijirea ei, noi, cei de la Astra Asigurari, nu acceptam compromisuri si exploram toate posibilitatile disponibile in functie de planul de asigurare ales, cu unicul scop ca tu sa iti recastigi sanatatea. Niciun fel de procedura medicala nu este categorisita drept prea costisitoare sau prea completa pentru aceasta.

Astra Sante Premiere Class

Garanteaza accesul la cele mai bune servicii medicale, ori de cate ori este nevoie, cu acoperire in Austria, Germania si, optional, Romania.

Astra Sante Deluxe

Asigura in plus si un consultant personal, care iti sta la dispozitie pentru asistenta si pentru a facilita relatia cu specialistii.

Beneficii

Asigurarile Premiere Class si Deluxe au acoperire nu doar in Romania, ci si in Germania si in Austria. Ai la dispozitie in permanenta o retea internationala unica, la care poti apela ori de cate ori ai nevoie. Daca devii beneficiar al unei asigurari Astra Sante, poti consulta cei mai buni experti pentru sfaturi medicale si pentru planificarea unei terapii adecvate.


Avantaje in sanatatea ta
 • Astra Sante nu are limita la suma asigurata sau restrictii privind investigatiile sau tratamentele necesare pentru tine.
 • Discutand cu un consultant Astra Sante, vei afla in detaliu cat de flexibil poate fi contractul; impreuna cu el, vei alege serviciile si beneficiile care te intereseaza.
 • Fiecare tip de asigurare acopera toate costurile medicale necesare fara limite, ori de cate ori este nevoie (in functie de planul ales).
 • Pachetele Astra Sante acopera orice metoda de diagnosticare necesara si nu exclud nicio conditie medicala.
 • Astra Sante iti deschide accesul la o retea de asistenta unica in lume; prezentand cardul Astra Sante oriunde in lume, medicii vor sti ca pot apela la orice procedura medicala necesara, fara ca pretul sa conteze.
 • Ai suplimentar acces la servicii medicale ambulatorii in Romania la alegerea ta, in reteaua agreata sau oriunde consideri ca doresti sa fii ingrijit la standarde medicale profesioniste (optional, in functie de planul ales).
 • Pentru ca asigurarea nu impune restrictii, este la alegerea medicului sa recomande cel mai bun tratament, indiferent de cost.
 • Asigurarea ta de sanatate poate include si asigurarea copiilor.
 • Contractul se poate reinnoi automat dupa un an, fara sa mai fie nevoie sa ti se mai verifice starea de sanatate.

Beneficile Prespitalicesti

Acoperite de Astra Sante in Romania iti permit sa consulti orice medic, apartinand retelei medicale de stat sau private, la alegerea ta, pentru a obtine orice fel de proceduri medicale de diagnostic sau tratamente care se impun, dincolo de cele prevazute de asigurarea de sanatate standard. Oricand ai nevoie de opinia unui doctor sau de o a doua sau a treia opinie, esti liber sa iti alegi specialistul.

Beneficiile prespitalicesti acopera orice tip de costuri, in totalitatea lor, necesare pentru procedurile de diagnosticare si toate celelalte costuri,exceptand costurile pentru medicamente care sunt acoperite in cadrul sumei stabilite in contract.


Beneficiile Spitalicesti

In functie de planul personal de sanatate pe care il configurezi, beneficiile spitalicesti acoperite de asigurarea Astra Sante includ toate costurile cu spitalizarea, printre care si costurile de cazare in rezerve, costurile medicamentelor, perfuziilor si dispozitivelor necesare, costul procedurilor si investigatiilor efectuate in spital, costurile interventiilor chirurgicale, terapiei intensive, onorariile medicilor si ale personalului medical de ingrijire, intretinerea si recuperarea in spital, orice manevre necesare de reabilitare in cursul spitalizarii pacientului.

Daca ai ales astfel, toate aceste costuri sunt acoperite in Romania, Austria si Germania; in toate aceste tari, ai acces la toate resursele disponibile atunci cand e necesar. Pe langa tehnologia medicala de ultima ora la care poti apela fara restrictii, ai acces si la specialisti recunoscuti in intreaga lume, si la servicii de consultanta la cele mai inalte standarde pentru planificarea metodelor terapeutice.

Doar tu decizi la ce specialist si in ce tara vei apela pentru tratament, in functie de planul tau de asigurare. Pentru aceasta, vei fi ajutat de o echipa pluridisciplinara de specialisti in medicina, unica si recunoscuta ca atare in intreaga lume.

Servicii conform eticii de asigurari de sanatate
1. Servicii ambulatorii (in spital*, clinica etc) inclusiv analize *fara stationare Acoperite toate serviciile (inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie)
Teritoriul acoperit Romania
Reteaua Open network (la alegerea asiguratului)
Suma asigurata Nelimitat
Numarul de vizite la serviciile ambulatorii Nelimitat
Medicamente eliberate in regim ambulator Acoperit pana la 75 euro / an
Consultatii tip a doua opinie solicitate de asigurat Acoperit
Excluderi de boala Nu exista excluderi
Franciza 0 euro sau 20%, depinde de tarif
Medicamente eliberate in regim ambulator Acoperit pana la 75 euro / an
2. Servicii spitalicesti Acoperite toate serviciile
(inclusiv servicii de inalta performanta de ginecologie si nastere)
Teritoriul acoperit Romania, Austria, Germania
Teritoriul acoperit Romania, Austria, Germania
Reteaua Open network Germania, Austria, Romania (la alegerea asiguratului sau prin programare la call center Axa)
Nivelul de calitate a doctorului Profesor, sef de sectie
Suma asigurata Nelimitata
Toate procedurile si serviciile necesare in cursul spitalizarii, inclusiv proceduri de diagnosticare, investigatii, interventii chirurgicale, dispozitive protetice, materiale, substante, echipamente necesare diagnosticarii sau tratamentului si insanatosirii pacientului Nelimitat
Transfuzii, administrarea de solutii perfuzabile, orice tip de medicatie, orice proceduri de tratament fizioterapice, de recuperare pe durata spitalizarii Nelimitat
Cazarea in rezerve de lux, asistenta si infirmiera personala, dieta personalizata in functie de afectiunea medicala Nelimitat
Onorariile medicilor, personalului medical auxiliar, asistente, infirmiere pe durata spitalizarii Nelimitat
Excluderi de boala Nu exista excluderi
Franciza 0 euro
Servicii de transport medical neasistat Acoperit
pana la 500 euro / an
Servicii de transport medical neasistat aerian Acoperit
pana la 2.500 euro pe spitalizare
Servicii de transport medical asistat de urgenta Acoperit
Servicii de transport medical asistat de urgenta aerian Acoperit pe toate teritoriile
Costurile de nastere in spital sau clinica privata sau superioara Acoperit
in Romania, Germania, Austria
Categorie de camera in spital Single room / Superior standard, rezerve de calitatea unui hotel
Servicii de translatie Acoperit
Servicii de “case management superior” Acoperit de doctori profesionisti, care se ocupa de toate posibilitatile existente si in afara teritoriului acoperit* *costurile pentru tratamente in afara teritoriilor acoperite nu se platesc de asigurare
Servicii prespitalicesti
 • Servicii de urgenta prespitalicesti
 • Servicii medicale de urgenta (acordate in UPU / CPU / garda)
Asigurare medicala de calatorie Business Manager Worldwide Acopera oriunde in lume servicii de consultatii, investigatii, spitalizare si interventii chirurgicale, pentru afectiuni acute, de urgenta, aparute pe durata deplasarilor in strainatate in interes de serviciu sau scop turistic

Cum contractul Astra Sante este total flexibil, tarifele practicate sunt adaptate individual. Asta iti permite ca, impreuna cu un consultant Astra Sante si ajutat de recomandarile acestuia, sa iti configurezi un set de servicii si beneficii 100% personal, adaptat nevoilor si asteptarilor tale. Pentru siguranta si linistea ta, iti oferim posibilitatea de a decide cum arata planul tau de asigurare a sanatatii.

In ceea ce priveste costul tratamentelor asigurate de Astra Sante, ti-am raspuns deja la aceasta intrebare: nu am inclus in contractele noastre nicio restrictie. Oricare dintre pachetele Astra Sante iti garanteaza suma asigurata fara limita si un numar de examene medicale sau tratamente de ultima generatie in mod nelimitat, in functie de necesitati si starea ta de sanatate.

Stim ca limitarea sumei asigurate ar putea pune medicul intr-o situatie discutabila etic, fortat sa aleaga intre sanatatea pacientului sau si respectarea unor costuri maxime acceptate de asigurator. In cazul nostru, medicul are libertate totala si urmareste doar interesele pacientului sau, nu pe cele ale asiguratorului.


Acesta ar putea fi cardul tau Astra Sante

Intra intr-un club unic in lume, al celor care se pot bucura de acces imediat la servicii medicale de cea mai buna calitate si la ultimele tehnologii in domeniu. Un tratament in strainatate iti va fi la fel de la indemana, cum iti sunt cei mai buni specialisti din Romania.

Prezinta cardul Astra Sante oriunde in lume si medicii vor sti ca au libertatea sa iti ofere cele mai bune tratamente, indiferent de costuri.